Lushnja u trondit  mbrëmjen e të mërkurës  nga një shpërthim i fortë eksplozivi.

 

Për herë të tretë brenda një viti persona ende të paidentifikuar vendosën një sasi me lëndë plasëse në banesën e Altin Lamçes, një tregtar i njohur në zonë.

 

Shtëpia rezulton në pronësi të Albert Turkut, kunatit të Lamçes.

 

Si pasojë e shpërthimit u shkaktuan dëme të materiale, ndërkohë që Altin Lamçe dhe pjestarët e familjes deklaruan se nuk kanë probleme me askënd.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *