Një sasi tritoli ka shperthyer ne banesen e nje polici ne Lezhe.

Ngjarja ka ndodhur në orën 02:00 pas mesnate në fshatin Manati.

Fatmirëresisht nuk ka te lenduar nga ngjarja.

Grupi hetimor ka qene ne vendin e ngjarjes per te siguruar prova dhe deshmi.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *