Subscribe

Data 1 shtator shënon afatin e fundit të mbylljes së transmetimeve analoge në qarqet Tiranë, Durrës dhe Vlorë.

 

Në rast se keni ende televizor ose pajisje të teknologjisë së vjetër DVBT apo Module, nuk do të mund të shihni TV si më pare.

 

Ndaj, është e rëndësishme të pajiseni sa më parë me dekoderin Tring. Kështu do të shmangni rradhët e gjata apo mbetjen pa sinjal.

 

Dekoderi i ofruar nga platforma Tring do t’ju mundësojë të shihni 64 kanale Tring dhe ato kombëtare, këto të fundit mund t’i ndiqni falas në çdo kohë.

 

Aktualisht, Tring vjen për të gjithë abonentët e rinj me dy oferta.

 

 

Aparat Tokësor + kartë smart për 5,500 lekë, dhuratë 6 muaj abonim.

12 muaj abonim + kartë smart për 10,900 lekë, Aparati tokësor dhurate

 

Aparatin Tokësor dhe kartën smart me gjashtë muaj abonim dhuratë do ta gjeni për 5,500 lekë. E nëse zgjidhni abonimin një vjecar, atehërë për 10900 lekë do të bëni tuajën edhe aparatin tokësor dhuratë së bashku me kartën smart.

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *