Trendet më të nxehta të vitit 2018  në javën e modës në New York do t’ju befasojnë me më shumë nga Londra, Milano dhe Parisi!

Ka shkëlqim dhe vetëm shkëlqim në të gjitha pasarelat gjatë këtij sezoni, duke na bërë të dëshirojmë të lëvizim telefonat tanë për të përdorur aplikacionin tonë të preferuar. Pamjes së -disko ball- të famshëm i është dhënë trajtimi universal, i hartuar si veshjet për kokteile, çantat dhe madje edhe një kostum me dy pjesë.

Me poshte: Prabal Gurung, Tibi, Christian Cowen, Prabal Gurung, krijesat e rehatisë, Cushnie et Ochs.

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.