Rregullat janë bërë për t’u thyer, thonë ata, dhe në disa raste kjo thënie e veçantë rezulton e vërtetë.

Shenjat që nuk respektojnë rregullat

Binjakët
Si një shenjë kryqi e ndryshueshme, lëvizjet e paparashikueshme janë gjalpë për bukën e tyre. Ata i shohin rregullat, i kuptojnë, por i qasen me skepticizëm. Sundimtari i tyre është Mërkuri, planeti i ndryshimit dhe komunikimit. Ashtu si fëmijët e vegjël që mund të grisin një lodër për të parë se si funksionon nga brenda, Binjakët duan të kuptojnë se si funksionojnë gjërat. Në thelb, atyre u pëlqen të destabilizojnë gjërat, të ngatërrojnë të tjerët dhe të shkaktojnë kërdi, për të parë sesi ata përreth tyre do të reagojnë dhe do të jetojnë me aventura.

Shigjetari
Shigjetarët janë të patrembur. Si shenjë zjarri, ata nxiten nga natyra e tyre -pothuajse gjithmonë- e pangopur. Shigjetarët në veçanti janë “ekspertë” në thyerjen e rregullave. Janë ata që ju shtyjnë të flisni për ndjenjat tuaja, të jeni autentikë. Ndryshe nga Binjakët, ata nuk duan të testojnë kufijtë tuaj, por të zbulojnë të vërtetën. Dëshira e tyre është të hyjnë në thelbin e çështjes dhe asgjë nuk mund t’i largojë prej saj.

Ujori
Përfaqësuesit e kësaj shenje kanë një reputacion si njerëz shumë kreativë, të cilët mendojnë në mënyrë jokonvencionale. Ujorët veprojnë me ritmin e tyre, megjithëse shumë i konsiderojnë të paaftë për të jetuar jashtë kufijve. Ndryshe nga dy shenjat e mësipërme, Ujori rebelohet me një arsye shumë specifike. Ata luftojnë për atë që besojnë dhe e shtyjnë sistemin nga brenda. Për shembull, do të ngrihen në pushtet shumë lehtë, për të ndryshuar termat përmes sistemit!/vizionplus.tv

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *