Tre automjete me emigrantë nga Lindja janë kapur gjatë një aksioni të policisë për transport të paligjshëm të emigrantëve nga zona e Lindjes.

 

Aksioni i policisë së Kufirit dhe DVP Korçë ka arritur te finalizohet pranë fshatit Libonik. Tre persona të cilët drejtonin automjetet janë arrestuar për trafik të paligjshëm emigrantësh.

 

Njëri prej tyre është përpjekur t’i shmangej policisë duke devijuar rrugën, ndërsa policia ka mundur t’i bllokoje dhe t’i kape. Burime nga policia thonë se personat janë përjekur t’i shmangeshin policisë por është bërë i mundur ndalimi i tyre.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *