Prishja e ndërtimeve pa leje tek busti “Vojo Kushi” në zonën e sheshit “Selvia” i ka hapur rrugë edhe nisjes së punës për transformimin e të gjithë hapësirës për të krijuar një ambient çlodhës për të gjithë grupmoshat.

 

Përveç stolave, janë krijuar edhe lojëra shahu, ndërsa në shesh janë krijuar lojëra të ndryshme për fëmijët që të kalojnë disa orë të këndshme pranë banesës së tyre.

 

Çlirimi nga ndërtimet pa leje i bustit të heroit “Vojo Kushi” te ish-trekëndëshi i Selvisë, vjen në prag të 75 vjetorit të çlirimit të vendit.

 

Deri para nderhyrjes nga ana e Bashkise se Tiranes, ky ambjent perdorej per biznesin e llotove dhe basteve.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *