Tokio ka zhvilluar një ide “të çmendur”, duke i bërë tualetet publike me xhama.  

Tualete publike të bëra nga xham me ngjyrë janë instaluar në parqe publike rreth e qark kryeqytetit të Japonisë.

Megjithatë, nuk ka nevojë për alarm, pasi sapo dhomëzat e vogla futen njerëz, pjesa e brendshme bëhet e padukshme, duke garantuar kështu privatësinë.

Për më shumë detaje dhe kureshtje ju mund të shihni videon më poshtë:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *