Dy vëllezer që ishin spostuar nga burgu në posten e policise për tu marre në pyetje mbi nje grabitje kanë shkaktuar një masakër të vertetë.

 

Ngjarja e rënde me pasojë vdekjen e dy policeve ka ndodhur në Trieste të Italisë. Ata po merreshin në pyetje per një vjedhje që kishin bërë këtë te premte, teksa i kanë rrëmbyer armen e sherbimit një polici dhe me të kane vrarë dy agjente.

 

Vëllezerit domenikanë Alejandro dhe Stephan Meran, 29 dhe 32 vjec tentuan të arratisen por nuk ia dolën dot. Reagime per ngjarjen kanë ardhur nga krerët më të rëndësishëm të shtetit italian.

Leave a Reply

Your email address will not be published.