Gjykata e Vlorës ka caktuar masën e sigurisë “arrest me burg” ndaj Elton Arqile Marko, topograf i Bashkisë Himarë.

 

Marko akuzohet se ka falsifikuar aktin e marrjes së tokave në pronësi dhe se ka përdorur formularin për regjistrimin e një toke, të cilën më pas e shiti.

 

Seanca gjyqësore u drejtua  nga relatore Herila Cela. Marko është paraqitur vetë në seancën e sotme, ku është njohur me masën arrest me burg.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *