Fushate gjelbërimi ne Tirane. Ketë fundjave aksioni i Bashkisë per mbjelljen e rreth 100 pemëve dekorative ka nisur nga disa rruge kryesore te kryeqytetit per te vijuar me pas ne zona te tjera. Kryetari Erjon Veliaj deklaroi se hapësirat bosh dhe te dëmtuara do te mbillen me peme. Kryebashkiaku i Tiranës theksoi se paralelisht me ketë fushate ne parkun e Liqenit vijojnë  investimet. Ndërkohë Bashkia po përgatitet per nisjen e punimeve ne sheshin “Skenderbej”.  Projektit do te paraprije prishja e disa ndërtimeve pa leje pranë qendrës, pas Teatrit te Operas dhe Baletit, si dhe do te lirohen hapësirat e zëna.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *