Subscribe

Nje tjeter premtim i mbajtur per qytetaret e Tiranës. Nje hapësire ne njësinë numër 4 ne kryeqytet, pranë rrugës se Dibrës, ka marre nje pamje te re, fale investimit te kryer nga bashkia. Behet fjale per riasfaltim rrugësh, ndriçim, si dhe ndërtimin e disa ambienteve çlodhëse. Pas përfundimit te këtij investimi, Bashkia do te nise punën per ndërtimin dhe rehabilitimin e shkollave ne ketë zone. Kryetari i Bashkisë riperseriti apelin e tij, ndaj banoreve, qe te ruajnë dhe te kujdesen per ambientet e reja, te cilat i shërbejnë qytetareve.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.