Subscribe

Hapen për lexuesit ambientet e reja të bibliotekës “Musine Kokalari” në njësinë Nr.7. nga një hapësire, dikur magazine librash, ajo është shndërruar ne nje ambient te përshtatshëm per lexim. Kryetari i Bashkisë Erion Veliaj, tha se ky është investimi me i mire, per t’i larguar te rinjtë nga bastet dhe kafet e për t’i orientuar drejt librit.

 

Velija kërkoi kontributin e qytetareve për t’i kompletuar bibliotekat me bazën e nevojshme per lexim.

 

Krahas funksionit te saj për lexim. Biblioteka “Musine Kokalari”do te shërbeje edhe si qendër komunitare per njësinë administrative 5 dhe 7.

 

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *