Tashmë ka një sanksion nga UEFA për Federatën Serbe të Futbollit për atë që ndodhi në datën 16 ndaj Anglisë.

UEFA hapi dosjen për “Transmetimin e një mesazhi provokues të papërshtatshëm për një ngjarje sportive”, e cila i përgjigjet mesazheve të ndryshme diskriminuese dhe raciste që tifozët serbë thirrën kundër Kosovës përmes thirrjeve, si dhe flamujve dhe pankartave që shfaqën gjatë ndeshjes.

UEFA ka gjobitur Federatën Serbe me 10 mijë euro për këto mesazhe diskriminuese, të cilave duhet t’i shtohen edhe 4500 euro për hedhjen e sendeve. /vizionplus.tv

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *