Kreu i kuvendit Ilir Meta bën serish thirrje per te miratuar reformën ne drejtësi. Sipas tij vonesat janë te pajustifikueshme dhe pengojnë integrimin e vendit. Kryeparlamentari kërkoi qe politika te bashkohet si sporti, kur behet fjale per interesat madhore te vendit. Këtë qëndrim Meta e beri gjate konventës se te rinjve te kësaj partie.

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *