Subscribe

Policia e Elbasanit ka konstatuar një lokal të hapur, në kundërshtim me rregullat për parandalimin e përhapjes së COVID-19.

 

Në kuadër të kontrolleve për zbatimin e masave, lokali i hapur në qendër të Elbasanit është gjobitur, ndërsa pronari dhe personat qe ishin brenda janë shoqëruar në polici.

 

Lokali që qëndronte i hapur kundër rregullave të Covid-19 ndodhet në lagjen “Aqif Pasha” në Elbasan.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *