Kandidatja për deputete e LSI-së, Kejdi Mehmetaj fton të gjithë qytetarët që mos të ngurrojnë, por t’iu drejtohen qendrave të votimit për të përcaktuar drejtimin e të ardhmes së vendit.

Ajo bën thirrje që të zgjedhin për të ndryshuar fytyrën e Shqipërisë.

“Sot është një ditë shumë e bukur është një ditë me diell. Duket që edhe koha po ngrohet, është gati për të pritur ndryshimin e madh që po vjen. Ndaj dua t’i ftoj të gjithë qytetarët e Bashkisë së Fierit, të gjithë qarkut dhe gjithë Shqipërisë që të afrohen pranë qendrave të votimit të marrin pjesë në votime, të bëjnë zgjedhjen e tyre dhe të zgjedhin që ta ndryshojnë fytyrën e këtij vendi…Thërrisni miqtë, të afërmit, kolegët, komshinjtë. Është koha jonë të bejmë ndryshimin!”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *