Hashim Thaçi, Kadri Veseli, Jakup Krasniqi, Hysni Gucati, Rexhep Selimi, Nasim Harandinaj dhe Sali Mustafa do të kenë mundësi të votojnë nga Haga.

 

Në datën 14 shkurt ata do të shprehin vullnetin e tyre përmes votës, por këtë herë ndryshe nga herët e tjera.

 

Ata ndodhen në paraburgimin e Dhomave të Specializuara të Kosovës në Hagë sepse po hetohen për krime lufte.

 

Vendimi për t’i lejuar që të votojnë është marrë nga Komisioni Qendror i Zgjedhjeve, i cili ka pranuar aplikimet e tyre.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *