Presidenti i Kosovës Hashim Thaçi gjatë vizitës së tij në SHBA është takuar me sekretarin amerikan të shtetit, Mike Pompeo.

 

Kreu i shtetit të Kosovës theksoi se Kosova është e bekuar që ka pasur përkrahjen e amerikës në të gjitha fazat e luftës për liri dhe pavarësi.

 

Gjithashtu shtoi se Kosova së bashku me SHBA po punon për të arritur një marrëveshje gjithëpërfshirëse mes Kosovës dhe Serbisë për të garantuar paqe dhe për garantimin e anëtarësimit të Kosovës në Kombe të Bashkuara, NATO dhe Bashkim Evropian.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *