Presidenti i Kosoves, Hashim Thaçi kembengul ne qendrimin  se dialogu ne Bruksel mes Kosoves dhe Serbise duhet te zhvillohet vetem ne drejtim te marreveshjes perfundimtare, e cila sjell njohjen reciproke.

Gjate takimit te zhvilluar sot me koordinatorin shteteror per dialogun, Skender Hyseni, eshte nenvizuar edhe nevoja e mbeshtetjes se deputeteve te Kuvendit te Kosoves ne kete proces.

Thaci dhe Hyseni nenvizuan se krijimi i unitetit politik eshte percaktues per suksesin ne rrugen e dialogut.

Palet u rikthyen ne tryezen e bisedimeve te ndermjetesuara nga Bashkimi Europian, ne daten 16 korrik.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *