Vizitën e pare si president Hashim Thaçi e beri ne Likoshan, ne kompleksin e varrezave te dëshmoreve. Ketë te diele u përkujtua 18 vjetori i masakrës se Likoshanit dhe Qirezit, ku gjate luftës se Kosovës u vranë nga forcat serbe shume civile shqiptare. Thaçi beri homazhe dhe vendosi kurora me lule se bashku me kryeparlamentarin Veseli dhe figura te tjera politike te shumicës. Thaçi beri një koment ne rrjetet sociale për ketë vizite. Ai shkroi ne facebook se është president i te gjithëve pa dallime partiake, ashtu si ne luftën çlirimtare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *