45 punonjës policie kanë rezultuar pozitivë në testin e drogës. Ky është rezultati që doli pas testit të drogës në të cilin u testuan 1736 punonjës, kryesisht nga sektorë dhe mosha me risk.

 

Është përjashtuar nga Policia e Shtetit 1 punonjës policie, duke analizuar edhe rrethanat e tjera që vërtetojnë shkeljen e rëndë disiplinore.

 

Në vijim të hetimit administrativ, për kategorinë e të dyshuarve pozitivë, do të zhvillohet një test i dytë, për t’u siguruar nëse janë përdorues të lëndëve narkotike.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *