Figurë femërore.

Detyra juaj kryesore është të përmirësoni njerëzimin, por shpesh herë kjo qasje e juaja përjetohet mjaft negativisht nga njerëzit rreth jush duke i’u etiketuar si persona shumë individualistë dhe arrogantë.

 

Pemë.

Jeni një person me karaktër të fortë. Jeni një njeri besnik dhe nuk premtoni më shumë sesa mund të bëni. Ju ngjallni besim tek personat që i’u rrethojnë si dhe shqetësoheni shumë për mirëqenien e tyre. Pa ju, jeta e shumë personave do të ishte me më pak ngjyra.

 

Imazhi i tre kokave.

Je një person introvert. Të pëlqen të reflektosh mbi temat që të pëlqejnë. Je një njeri që pëlqen shumë të mësosh gjëra të reja. Ju jeni një njeri që besoni shumë në shprehjen “Shpresa vdes e fundit”.

 

Kokat midis pemës dhe trungut.

Je një njeri që të pëlqen vetmia dhe shpesh herë për këtë gjë shumë njerëz ju keqkuptojnë. Është shumë e vështirë për ju për të krijuar marrdhënie dhe raporte të shëndetshme me njerëzit rreth jush. Jeni një person mjaft kreativ dhe keni nevojë për shumë hapësirë në mënyrë që të shpalosni kreativitetin tuaj.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.