Terroristet godasin serish. Ketë here behet fjale për grupin Al Shabab, qe ka sulmuar një baze ushtarake te paqeruajtësve te bashkimit afrikan ne Somali. Dhjetëra ushtare kane gjetur vdekjen pranë nje zone ne kufi me Kenian. Sipas informacioneve, terroristet kane shpërthyer nje autobombe ne hyrje te bazës dhe me pas kane hapur zjarr ndaj ushtareve. Raportohet se ata kane marre kontrollin e kampit dhe kane konfiskuar shumicën e automjeteve, armeve dhe municioneve. Ushtaret e vrare janë nga Kenia, vend qe ka rreth 22 mije trupa te angazhuar për te ndihmuar ne betejën e qeverise me grupin Al Shabab.

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *