Te gjithe shkollat neser do ti kthehen mesimit. Ministrja  e Arsimit Besa Shahini theksoi se procesi do te nise me nje video informuese, per te edukuar nxenesit se si te ruhen nga fatkeqsite natyrore.

 

Shahini beri te disur gjithashtu se ministria e arsimit po punon per dnryshimin e e kurrikulave ne shkolla.

 

Ne to, do te perfshihet edhe lajmi I rreme dhe npasojat e perhapjes se tij kjo me qellim qe nxenesit te jene te informuar

 

Vetem shkolla njera ne fshatinh Allgjate dhe tjetra ne Berxulle, do te jene te mbyllura deri ne riksontruksion e plote pas disa demtimeve te lehta qe kane pesuar.Nderkohe nxenesit do te zhvendosen ne ambjente te tjera.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *