Dy tërmete në një diference prej një orë kanë lëkundur jug-lindjen e Shqipërisë.

 

Sipas të dhënave zyrtare goditja e parë ka qenë e shkallës 4.4 rihter dhe e dyta 3.3. Lëkundjet janë ndjerë kryesisht në fushën e Korçes.

 

Epiqendra raportohet në bashkinë Maliq.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *