Një lëkundje e tokës është regjistruar pak para mesnate në Lezhë.

Teemeti i pare per vitin 2022 ne Shqiperi u shenua ne oren 23;36 te se dieles ne mbremje.

Epiqendra e lekundjes ishte me një thellësi prej 10 km dhe një largesi 59 km nga Durrësi.

Pervecse nje frike te vogel te lidhur edhe me te kaluaren jo te larget, nuk jane raporuar as deme materiale nga ky termet.

Leave a Reply

Your email address will not be published.