Subscribe


Lekundja e fortë sizmike që goditi Pukën mbrëmjen e të premtes ka lene pas jo pak deme materiale.

Sipas informacionit paraprak te dhene nga Bashkia Pukë, tërmeti me magnitude 4.7 sipas shkallës rihter shkaktoi panik tē madh aq më teper qe epiqendra ka qebe ne thellësinë vetēm 2 km.
Bashkia Puka sqaron se sipas informacioneve te para janë konstatuar deme tek disa pallate tek lagjia e muzeut, dhe 5 pallatet, ku sipas raportimit të banorve ka plasaritje, nderkoh janë të dukshme demtimet në oxhaqet e pallateve.

Po ashtu raportohet se pasaritje dhe renje suvash ka dhe në spitalin e qytetit.

Nderkohe pritet informacion nga administratoret dhe kryepleqte e fshatrave.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *