Subscribe

Protesta e studenteve ka dhene efekt.

 

Ministrja e Arsimit Lindita Nikolla ka njoftuar shfuqizimin e nenit 4 te VKM-se që ka të bëjë me tarifat e provimeve të prapambetura.

 

Ministrja tha se qeveria është dakord me kushtet e studentëve dhe se nuk do të ketë tarifë për provimet e mbartura.

 

Ndërsa sa I takon përgjysmimit të tarifës vjetore të studimit, ministrja tha se ky vendim i përket Universiteteve.

 

Nikolla shtoi gjithashtu se 18 milion euro do te investohen per infrastrukturen ne konvikte e cila ishte nje tjeter kerkese nga ana e studenteve.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *