Policia e Gjirokastrës ka arrestuar një 25 vjeçar pasi ka tentuar të kalojë pikën kufitare të Kakavijës me dokumente false.

 

 

Një 25-vjeçar ka përfunduar në pranga të policisë në Gjirokastër pasi ka tentuar të kalojë pikën kufitare të Kakavijës me dokumente false.

 

Shtetasi i arrestuar është, Vasil Selçiotis, 25 vjeç, banues në Fier.

 

Policia ka sqaruar se arrestimi i këtij shtetasi u bë pasi pas verifikimeve që u kryen rezultoi se dokumenti me të cilin udhëtonte ky I fundit ishte me të dhëna dhe gjeneralitete të një personi tjetër.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *