Subscribe

Ditën e sotme lagja ‘5 Maji’ dhe një lagje në njësinë nr.4 në kryeqytet janë ‘blinduar’ nga policia, pasi kjo është një zonë e projektuar për rindërtimin e një kompleksi pallatesh.

 

Një djalë në shenjë kundërshtimi për të prishur banesën e tij është vetëprangosur në ulluqet e tarracës së shtëpisë së tij. Policia ka negociuar me të riun që të largohet dhe IMT të vazhdojë punën për shembjen e banesave pa leje, por ai ka hezituar.

 

Më pas siç shihet edhe në fotot e mëposhtme, disa policë kanë bërë të mundur të largojnë të riun me forcë.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *