Subscribe

Protesta e studentëve është shoqërtuar me tension dhe përplasje në ditën e gjashtë të saj.

 

Gjatë momentit të fjalimeve të mbajtura ata nuk kanë lejuar që të flasë një pedagogë.

 

Studentët janë përplasur me pedagogun Jani Marka duke e përjashtuar atë nga protesta.

 

Pedagogu Jani Marka është pjesë e “Lëvizjes për Universitetin”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *