Një numër I konsiderueshëm grek kanë protestuar në kufirin greko-shqiptaro nga pala greke pasi nuk janë lejuar të futen në territorin shqiptar për të shkuar në Bularat.

 

Rreth 100 persona kanë kërkuar sqarime nga pala greke dhe më tej nuk kanë munguar edhe momentet e tensionit.

 

Mes tyre ka edhe persona të shpallur non grata nga qeveria shqiptare për incidentet me karakter etnik në ditën e varrimit të Kacifas në Bularat.

 

Ata janë perleshur me forcat e policisë të njohura ndryshe si MAT.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *