Momente tensioni në protestën e madhe që studentët kanë organizuar përballe Ministrisë së Arsimit.

 

Gjithcka është provokuar nga djegia e flamunjve të partive politike.

 

Një student I ka vënë flakën simboleve të PD, LSI dhe PS cka nuk është përtypur nga një pjesë e të rinjve.

 

Ata e kanë parë këtë gjest të kolegut të tyre si shenjë e politizimit të protestës, cka ka sjelle edhe debate verbale mes tyre.

 

Studentet deri tani janë munduar të mbajnë larg partite politike nga protesta ndonëse nuk kanë munguar akuzat jo vetëm mes vetë studenteve por edhe nga forcat politike se disa prej të rinjve më aktiv në këtë qëndresë janë anëtarë të forumeve rinore të partite politike.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *