Temperaturat e ulta dhe reshjet e shumta të dëborës kanë bërë që Greqia të paralizohet nga moti i keq.

 

Sipas mediave greke i gjithë territori grek pothuajse është bllokuar nga dëbora.

 

Si pasojë e reshjeve të dëborës dhe temperaturave të ulëta transporti rrugor, hekurudhor dhe ai detar nuk do të funksionojnë këtë të martë në territorin grek.

 

Ndërsa transporti ajëror do të ketë informacion të rinovueshëm në çdo orë në lidhje me fluturimet.

 

Por krahas transportit, me vendim të gurvenatorëve të periferive dhe Ministrisë së Arsimit të Greqisë nuk do të funksionojnë as shkollat po thuajse në të gjithë vendin.

 

“Telemaku” apo ndryshe  i ftohti që ka pushtuar Greqinë do të largohet gradualisht nga atmosfera greke të mërkurën paradite.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *