Ashtu si këto ditët e fundit edhe për javën që presim përapara vendi ynë do të vijojë të ndikohet nga kushte të qëndrueshme atmosferike.
Kjo vjen si pasojë e pozicionimit të fortë të Anticiklonit Afrikan i cili sjell jo vetëm mot të qëndrueshëm por edhe masa ajri të ngrohta.
Në këtë mënyrë moti përgjatë të gjithë javës që presim përapara parashikohet i kthjellët si dhe vranësira fare të pakta kalimtare në relievet malore.
Gjithashtu vlen për tu theksuar se vlerat e temperaturave në orët e mëngjesit do të jenë relatvisht të ulëta ndryshe nga ato të mesditës të cilat do të jenë relativisht të larta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *