“PRANVERË ME KËNGË, KËTË VIT NË VERË” ka qene koncerti i cili pas disa muajsh izolimii ka dhene atmosfere dhe gjalleri zones turistike te Shirokes.

Artiste te mirenjohur jane zhvendosur nga Teatri “Migjeni” per shkak te situates se COVID duke dale ne ambjent te hapur.

Ky eshte koncerti i pare qe mbahet ne kete pike turistike pas rivitalizimit te saj ndersa artistet kane premtuar te tjera performanca ne zona te hapura.

Ne koncert moren pjesë këngëtarët Mukades Çanga ” Mjeshtër i Madh” Rezarta Smaja, Laorjan Ejlli, Orjeta Kelaj, Leonard Guga, Blerta Cina, Ylber Tahiri, Leonora Luca, Ademir Fresku, Glerdit Turmetaj, Silvia Kacarosi dhe “Karajfilat që ka Shkodra”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *