Një ngjarje e rëndë raportohet në një universitet në Rusi ku ka pasur të shtëna me armë.

Paraprakisht raportohet për pesë viktima dhe gjashtë të plagosur. Nga raportimet e para thuhet se bëhet fjalë për Universitetin Shtetëror Perm, në të cilin të shtënat kanë nisur rreth orës 11.00 të paradites, me orën lokale.

Universiteti Perm është i njohur për ekselentët në mjekësi dhe është një nga universitetet më të vjetër në Rusi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *