Bota është një mister dhe një thesar i pazbuluar, shpesh ne e kemi të pamundur që të japim shpjegime për shumë gjëra që na rrethojnë.

 

Megjithëse ne jetojmë në një botë të lidhur, me qasje në kaq shumë njohuri në një klik të një butoni, ende ka diçka magjike dhe thelbësore për

 

Librat kan ënjë rëndësi të veçantë në qenien tonë si individ ndaj shpesh duhet të kujdesemi dhe për mirëmbajtjen e tyre.

 

Kjo gjë dëshmohet edhe përmes një kioske të realizuar nga një organizatë jofitimprurëse e njohur në botë si Little Free Library, pasi ka formuar një mini-bibliotekë, përmes vetëm një lisi 110 vjet të vjetër.

 

Organizata e cila së fundi ka sjell këtë kioskë të vogël mahnitëse për adhuruesit e librave, po ka vendosur rreth 75 mijë biblioteka të tilla në 88 vende deri më tani.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *