Forumi Rinor i Partisë Demokratike mbajti këtë të shtunë zgjedhjet për kryetarin e ri.

 

Në garë ishin gjashtë kandidatë, ndërsa fitues duket se do të jetë Besart Xhaferi, i cili sipas rezultateve paraprake ka arritur të sigurojë numrin më të lartë të votave të të rinjve demokratë në të gjitha degët e Partisë Demokratike.

 

Votimet nisën në orën 08:00 të mëngjesit dhe u mbyllën në orën 18:00.

 

Zgjedhjet në forumin rinor të PD për herë të fundit, u zhvilluan në vitin 2015, ku u fituan nga bBlind Këlliçi, mandati i të cilit i kishte përfunduar në vitin 2019.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *