Të rinjtë e Partisë Demokratike dhe të LRI kanë zhvilluar një “marshim-protestë” drejt Ministrisë së Brendshme.

 

Ata kanë kërkuar largimin e kryeministrit Edi Rama ndërsa bie në sy se është zhvilluar në ntë njëjtën ditë me festimet e organizuara nga Bashkia e Tiranës.

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *