Ronela Hajati është një nga personazhet më të dashur të publikut shqiptare. Tipi i saj, i pazakontë për jetën publike në Shqipëri, ka tërhequr gjithmonë vëmendje.

 

 

 

 

Së fundi, Ronela shfaqet me një tortë shumë të veçantë në dorë, e cila ka formën e të pasmeve femërore, gjithashtu me një palë buzë të kuqe të stampuara në tortë.

 

 

 

 

“U kënaqa shumë atë ditë sa harrova t’i ha këto të pasme”, ka shkruar Ronela në Instgram. Ëmbëlsia mund të vijë në forma të ndryshme dhe Ronela sigurisht që di të zgjedhë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *