Në Parkun e Madh të Liqenit Artificial të Tiranës mbërrin Cirku Kombëtar, ku artistët do performojnë enkas për fëmijët e kryeqytetit.

 

“Hej fëmijë, erdhi cirku në park! Ora 11:30, ju presim në Parkun e Madh të Liqenit të mblidhemi të gjithë së bashku dhe të shijojmë shfaqjen e artistëve të Cirkut Kombëtar me numra të zgjedhur enkas për ju”, shkruan Agjencia e Parqeve dhe Rekreacionit në rrjetet sociale.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *