Subscribe

Kjo është Silvana Loka. Prej vitesh ajo ka punuar si psikologe duke trajtuar gratë dhe vajzat qe ishin te prekura me kancerin e gjirit. Por fati e vuri edhe ate përballe kesaj lufte. Nje vit me pare është diagnostikuar me kancerin e gjirit, dhe tregon se vetëm me vullnet e besim te madh çdo dite po e mposht kete sëmundje.

 

Ne aktivitetin e organizuar per luftën ndaj kancerit te gjirit ambasadori amerikan  Donald Lu vlerësoi punën e te gjithë atyre qe merren me gratë, te cilat vuajnë nga kjo sëmundje.

 

Ministrja e shendetesise, Ogerta Manastirliu tha se se shpejti gratë e prekura nga kanceri i gjirit do te trajtohen me një medikament te ri.

 

 

Vetëm per vitin 2017, janë diagnostikuar 550 raste te reja te vajzave dhe grave te prekura nga kanceri i gjirit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *