Tre turistë anglezë janë shpëtuar nga forcat e policisë së  Shkodrës këtë të hënë.

 

Turistët të cilët ishin duke eksploruar zonat turistike malore të Thethit, mbrëmjen e djeshme kanë humbur komunikimin mes tyre në zonën e quajtur Qafë Thore dhe kanë kërkuar ndihmën e Policisë

 

Sipas policisë tre turistët anglezë u gjetën në kushte të mira shëndetësore dhe momentalisht gjenden në fshatin Bogë, ku janë strehuar në bujtinë.

 

Në  këtë operacion kanë marrë pjesë edhe banorët e zonës, të cilët janë sensibilizuar për tu ardhur në ndihmë turistëve që janë gjetur në vështirësi, për shkak të humbjes  së rrugës apo kontakteve.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *