Edhe pse reshjet e shiut gjatë javës që lamë pas shkaktuan dëme te mëdha, rrëshqitje te dherave dhe rënie gurësh, aktualisht te gjitha akset kombëtare janë te kalueshme. Autoriteti rrugor bën te ditur, se probleme te vogla ka ne disa rruge te qarkut te Elbasanit. Aksi kombëtar Elbasan – Librazhd është i hapur. Në Xibrakë ka patur përsëri rënie të materialeve në rrugë, por firma e mirëmbajtjes i ka hequr ato. Ndërsa me një kalim qarkullohet vetëm në zonën e Labinotit. Vështirësi në kalim ka edhe ne disa rruge ne qarkun e Dibrës, Kukësit, Bajram Currit, Pukës, Beratit dhe Vlorës.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *