Ndonëse një vend jo shumë i dukshëm, lëkura pas veshit pranë rrënjëve të flokëve është shndërruar në vendin ideal për pak bojë, shkruan Living.

 

Tatuzhet e vogla dhe me kuptim janë shumë më tepër estetike se ato që zënë një hapësirë të madhe të trupit, ndaj nëse i pëlqeni tatuzhet por nuk dëshironi t’i ekspzoni tepër ky është vendi i duhur! Frymëzohuni nga idetë dhe fotot e mëposhtme

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *