Administrata tatimore kërkon bashkëpunimin e qytetareve per te denoncuar çdo rast korruptiv nga punonjësit e saj, por edhe raste te evazionit qe ata evidentojnë. Ne nje njoftim ne faqen zyrtare, tatimet thonë se vetëm gjate muajit tetor janë 50 raste te denoncuara nga qytetare dhe sipërmarrës per evazion fiskal.

 

Denoncimet i kane kaluar departamentit te hetimit tatimor per verifikime te mëtejshme. Administrata tatimore e vlerëson si shume te rëndësishme përfshirjen e qytetareve ne luftën kundër evazionit. Ndaj i inkurajon ata te denoncojnë ne çdo forme, me telefon, email, apo dhe nëpërmjet rrjeteve sociale përgjatë gjithë javës.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *