Trans Adriatik Pipeline ka njoftuar sot përfundimin e punimeve për rehabilitimin e rrugëve dhe urave që lidhin zonat më të izoluara të qarkut të Korçës. Zëvendës Kryeministri, Niko Peleshi, zëvendës Ministri i Energjisë dhe Industrisë, Ilir Bejtja, Kryetari i Bashkisë së Korçës, Sotiraq Filo, dhe drejtuesit e TAP në Shqipëri organizuan një vizitë inspektimi në zonat ku janë kryer këto investime. Përfundimi i këtyre punimeve, që kanë të bëjnë me përmirësimet në ifrastuktukturë ishin parashikuar të përfundonin para fillimit të dimrit dhe kështu ndodhi.

Leave a Reply

Your email address will not be published.