Deputetët e LSDM, BDI dhe Aleanca për Shqiptarët zgjodhën Talat Xhaferin për kryeparlamentar. Ata kanë ngelur në seancë, ku menjëherë pas votimit, Xhaferri ka dhënë betimin. Mirëpo karriga e kryeparlamentarit po mbahet e bllokuar nga deputetët e VMRO-DPMNE. Situata është e tensionuar në Kuvend.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *